Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости СРЕДСТВА МИНИСТАРСТВА ПРИВРЕДЕ ЗА ПРОЈЕКТНО ТЕХНИЧКУ ДОКУМЕНТАЦИЈУ

СРЕДСТВА МИНИСТАРСТВА ПРИВРЕДЕ ЗА ПРОЈЕКТНО ТЕХНИЧКУ ДОКУМЕНТАЦИЈУ

Председник Општине Шид Предраг Вуковић

Министарство привреде је Општини Шид одобрило средства у износу од 2.800.000 динара за реализацију пројекта Регионални систем снабдевања водом за наводњавање дела територије Општине Шид и Града Сремска Митровица са акумулације Мохарач у циљу јачања пословних активности у пољопривреди и руралног развоја.

Средства су одобрена у оквиру јавног позива за суфинансирање јединица локалне самоуправе за израду пројектно техничке документације, а уговор о реализацији овог пројекта потписао је председник Општине Шид Предраг Вуковић. Укупна вредност пројекта је око 4.000.000 динара, а у оквиру пројекта биће израђена студија оправданости, идејно решење иидејни пројекат Регионалног система снабдевања водом за наводњавање дела територије Општине Шид и града Сремска Митровица са акумулације Мохарач.

Изградња Регионалног система снабдевања водом за наводњавање дела територије општине Шид и Града Сремска Митровица са акумулације Мохарач има за циљ да подржи и омогући пословне активности у пољопривредној производњи, првенствено воћарству и виноградарству и омогући адекватан рурални развој овог подручја.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости СРЕДСТВА МИНИСТАРСТВА ПРИВРЕДЕ ЗА ПРОЈЕКТНО ТЕХНИЧКУ ДОКУМЕНТАЦИЈУ