Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бикић До Инфо Новости СРЕДСТВА МИНИСТАРСТВА ПРИВРЕДЕ ЗА ПРОЈЕКТНО ТЕХНИЧКУ ДОКУМЕНТАЦИЈУ

СРЕДСТВА МИНИСТАРСТВА ПРИВРЕДЕ ЗА ПРОЈЕКТНО ТЕХНИЧКУ ДОКУМЕНТАЦИЈУ

Председник Општине Шид Предраг Вуковић

Министарство привреде је Општини Шид одобрило средства у износу од 2.800.000 динара за реализацију пројекта Регионални систем снабдевања водом за наводњавање дела територије Општине Шид и Града Сремска Митровица са акумулације Мохарач у циљу јачања пословних активности у пољопривреди и руралног развоја.

Средства су одобрена у оквиру јавног позива за суфинансирање јединица локалне самоуправе за израду пројектно техничке документације, а уговор о реализацији овог пројекта потписао је председник Општине Шид Предраг Вуковић. Укупна вредност пројекта је око 4.000.000 динара, а у оквиру пројекта биће израђена студија оправданости, идејно решење иидејни пројекат Регионалног система снабдевања водом за наводњавање дела територије Општине Шид и града Сремска Митровица са акумулације Мохарач.

Изградња Регионалног система снабдевања водом за наводњавање дела територије општине Шид и Града Сремска Митровица са акумулације Мохарач има за циљ да подржи и омогући пословне активности у пољопривредној производњи, првенствено воћарству и виноградарству и омогући адекватан рурални развој овог подручја.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бикић До Инфо Новости СРЕДСТВА МИНИСТАРСТВА ПРИВРЕДЕ ЗА ПРОЈЕКТНО ТЕХНИЧКУ ДОКУМЕНТАЦИЈУ