Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бачинци Инфо Новости 26. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ШИД

26. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ШИД

26. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ШИД

Скупштина општине Шид је, на седници одржаној у четвртак, 20. децембра, усвојила Извештај о остварењу прихода и извршењу расхода Oдлуке о буџету општине Шид за период 01.01.2018 до 30.09.2018. године. Донета је Одлука о измени Одлуке о буџету Општине Шид затекућу годину, као и Одлука о измени Одлуке о задуживању Општине Шид за 2018. године.

Локални парламент усвојио je Одлуку о буџету Општине Шид за 2019. годину. Усвојен је иКадровски план Општинске управе, Општинског правобранилаштва и стручних служби општине Шид за 2019. годину. Донета је Одлука о измени Одлуке о оснивању и именовању Савета за безбедност Општине Шид.

26. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ШИД

Локални парламент донео је Одлуку о стављању ван снаге Одлуке о отуђењу непокретности из јавне својине Општине Шид, измене Одлуке о утврђивању и изузимању од откупа станова који су подигнути средствима датим или сакупљеним за добротворне и друге друштвено корисне сврхе и Одлуку о отуђењу непокретности, гаража у Шиду из јавне својине, те Одлуку о отуђењу непокретности из јавне својине Општине Шид, у К.О. Вишњићево.

Усвојене си и измене Решења о разрешењу и образовању Савета за запошљавање Општине Шид.Одборници Скупштине општине Шид усвојили су Програме пословања јавних предузећа Завод за урбанизам, Водовод, Стандард, Јавна расвета, услуге и одржавање, за 2019. годину.

Донето је и Решење о разрешењудиректора Туристичке организације Шид, Кристине Радосављевић, која је поднела оставку, те решење о именовању Зорице Граховац, за вршиоца дужности директора Туристичке организације Шид. Скупштина општине Шид разрешила је Александра Јовановића са места вршиоца дужности директора ЈКП Водовод, и након спроведеног конкурса за избор директора, Александар Јовановић именован је за директора овог предузећа на период од четири године.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бачинци Инфо Новости 26. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ШИД