Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости ИНФОРМАЦИЈА О МОГУЋНОСТИ ПЛАЋАЊА АДМИНИСТРАТИВНИХ ТАКСИ, ПОРЕЗА И НАКНАДА ПЛАТНИМ КАРТИЦАМА

ИНФОРМАЦИЈА О МОГУЋНОСТИ ПЛАЋАЊА АДМИНИСТРАТИВНИХ ТАКСИ, ПОРЕЗА И НАКНАДА ПЛАТНИМ КАРТИЦАМА

Почев од 14. јануара 2019. године у Услужном центру Оштинске управе општине Шид, Цара Лазара бр. 7, постављен је пост терминал, преко кога сви заинтересовани могу измиривати различите локалне и републичке административне таксе, путем платних картица dina card, master card и visa).

На овај начин приликом добијања различитих уверења, плаћања пореза на имовину, самодоприноса на приходе од пољопривреде и шумарства, накнаде за заштиту и унапређење животне средине, као и подношења жалби и разних захтева, добијања извода из матичних књига, уверења о држављанству и других докумената или потврда од Општинске управе општине Шид, грађани на овај начин штеде и време и новац.

Ова могућност безготовинског плаћања од средине маја месеца биће проширена и на инстант плаћање такси и накнада (мобилним телефоном), тако да ће се и на овај начин проширити обим услуга које Општинска управа омогућује свима који су заинтересовани.

ОПШТИНСКА УПРАВА

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости ИНФОРМАЦИЈА О МОГУЋНОСТИ ПЛАЋАЊА АДМИНИСТРАТИВНИХ ТАКСИ, ПОРЕЗА И НАКНАДА ПЛАТНИМ КАРТИЦАМА