Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости ИЗВЕШТАЈ СА ЈАВНЕ РАСПРАВЕ

ИЗВЕШТАЈ СА ЈАВНЕ РАСПРАВЕ

ИЗВЕШТАЈ
СА ЈАВНЕ РАСПРАВЕ ПОВОДОМ НАЦРТА ОДЛУКЕ О НАКНАДАМА ЗА КОРИШЋЕЊЕ ЈАВНИХ ПОВРШИНА
ЗА ТЕРИТОРИЈУ ОПШТИНЕ ШИД

Јавнурасправу поводом Нацрта Одлуке о накнадама за коришћење јавних површина за територију општине Шид, организовало је Општинско веће општине Шид.
Јавна расправа је трајала 20 (двадесет) дана и то од 22.03. 2019. године до 10.04. 2019.године.
Јавну расправу је организовао Председник Општинског већа на следећи начин:
-излагањем текста Нацрта Одлуке о накнадама за коришћење јавних површина за територију општине Шид, на огласној табли општине, месних заједница на територији општине Шид и званичном сајту општине Шид www.sid.rs .
-одржавањем Јавне презентације о Нацрту Одлуке о накнадама за коришћење јавних површина за територију општине Шид у просторији сале Скупштине општине Шид, Карађорђева број 2., дана 15.04.2019. године у 14,00 часова.

Председник Општинског већа је преко средстава јавног информисања упутио јавни позив за учешће у јавној расправи свим заинтересованим грађанима, представницима удружења грађана, стручној и осталој јавности и средствима јавног обавештавања са територије општине Шид, ради прикупљања предлога, сугестија и мишљења у вези Нацрта исте Одлуке.

Сва заинтересована лица су имала могућност да своје предлоге, сугестије и мишљења на Нацрт Одлуке о накнадама за коришћење јавних површина за територију општине Шид, доставе у писаном облику преко поште или лично на следећу адресу: Општинска управа општине Шид, соба број 9, Шид, Карађорђева број 2, најкасније до 10.04.2019.године до 15,00 часова, или у електронској форми на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Јавна презентација Нацрта поменуте Одлуке одржана је дана 15.04. 2019. године, када су се такође и могле изнети примедбе, сугестије и мишљења.

Собзиром да није било примедби,сугестијанити и мишљења на Нацрт Одлуке о накнадама за коришћење јавних површина за територију општине Шид, исти ће се са Извештајем о току Јавне расправе доставити Општинском већу општине Шид, ради утврђивања Предлога поменуте одлуке , а затим Скупштини ради доношења наведене

Извештај ће се објавити на огласној табли општине Шид и званичном сајту општине Шид www.sid.rs


ЗАМЕНИК СЕКРЕТАРА СКУПШТИНЕ
Ромко Папуга дипл.правник

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости ИЗВЕШТАЈ СА ЈАВНЕ РАСПРАВЕ