Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бачинци Инфо Новости Шеста седница СО

Шеста седница СО

sesta sednica so

На шестој седници СО одржаној дана 03. децембра, након што је усвојен записник са претходне седнице и предложени дневни ред, констатоване су оставке одборника Скупштине општине Шид Миленке Субић и др Крсте Куреша са одборничке листе ДСС а потврђени су мандати Дејани Крсмановић и Небојши Суботићу.

Донета је Одлука о изменама одлуке о буџету општине Шид за 2012. годину и усвојена одлука о допуни Одлуке о мрежи предшколских установа (отварањем две предшколске групе у Моловину и Шиду). Одборници су такође донели и Одлуку о одређивању матичних подручја на територији општине Шид, којом је број матичних подручја смањен на укупно 9. На шестој седници Скупштине општине Шид усвојена је и Одлука о изменама одлуке о образовању месних заједница којом је утврђено да ће изборе за чланове Савета МЗ спроводити Комисија за спровођење избора коју ће образовати СО Шид.

Усвојено је и решење о давању сагласности на измене програма пословања Јавног предузећа за радио-дифузну, новинску и издавачку делатност „Радио Шид“ као и Решење о радноправном статусу чланова Општинског већа општине Шид.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бачинци Инфо Новости Шеста седница СО