Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бикић До Инфо Новости 71. година од устанка народа западног Срема

71. година од устанка народа западног Срема

71 god od ustanka naroda zapadnog srema

Полагањем венаца на споменик у центру села, у Адашевцима је 23. фебруара обележена 71. годишњица од устанка народа западног Срема. Венце су осим представника удружења СУБНОР-а Шида, Сремске Митровице, Лаћарка, Mартинаца и Кузмина, положили и представници политичких партија.

СУБНОР Месни одбор Адашевци негује сарадњу са Градским одбором СУБНОР-а Крагујевац чија је делегација такође присуствовала јубилеју и положила венац. А чланови СУБНОРА-а Адашевци традиционално присуствују великом школском часу у спомен парку Шумарице у Крагујевцу. Испред ликалне самоуправе, венац је положио председник Скупштине општине Шид, др Бранислав Мауковић. Након парастоса палим борцима уследио је и културно уметнички програм у сали основне школе. Полагањем венаца на споменик у центру села, у Адашевцима је 23. фебруара обележена 71. годишњица од устанка народа западног Срема.

Венце су осим представника удружења СУБНОР-а Шида, Сремске Митровице, Лаћарка, Mартинаца и Кузмина, положили и представници политичких партија. СУБНОР Месни одбор Адашевци негује сарадњу са Градским одбором СУБНОР-а Крагујевац чија је делегација такође присуствовала јубилеју и положила венац. А чланови СУБНОРА-а Адашевци традиционално присуствују великом школском часу у спомен парку Шумарице у Крагујевцу.

Испред ликалне самоуправе, венац је положио председник Скупштине општине Шид, др Бранислав Мауковић. Након парастоса палим борцима уследио је и културно уметнички програм у сали основне школе.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бикић До Инфо Новости 71. година од устанка народа западног Срема