Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бикић До Инфо Новости Девета седница Скупштине општине Шид

Девета седница Скупштине општине Шид

deveta sednica skupstine opstine sid

 На деветој седници СО Шид, одржаној 02. априла, донет је Годишњи програм заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта, са акцентом на уређењу атарских путева и отресишта од чврстог материјала код укључења пољских путева на асфалт, како би било спречено изношење блата чиме би се повећала безбедност саобраћаја.

Одборници су донели одлуку о условима и начину поверавања обављања јавног линијског превоза путника на територији наше општине. Усвојени су извештаји о раду за 2012. и програми рада за 2013. годину Галерије слика „Сава Шумановић“ Шид, Музеја наивне уметности „Илијанум“ Шид, Установе за физичку културу и спортску рекреацију „Партизан“ Шид, Народне библиотеке „Симеон Пишчевић“ и Туристичке организације Шид. Такође, разматрани су и извештаји о раду МЗ Адашевци, Беркасово, Бикић До, Вашица, Гибарац, Илинци, Кукујевци, Моловин, Привина Глава и Шид и донета Решења о усвајању ових извештаја.

Уследило је доношење Решења о разрешењу старих и именовању нових чланова школских одбора ОШ „Филип Вишњић“ Моровић, Основне музичке школе „Филип Вишњић“ Шид, ОШ „Јован Јовановић Змај“ Шид, „Сава Шумановић“ Ердевик, „Сремски фронт“ Шид, Гимназије „Сава Шумановић“ Шид и СТШ „Никола Тесла“ такође из Шида.

Одборници су донели Решење о разрешењу и именовању чланова школског одбора ОШ „Вук караџић“ Адашевци и Управног одбора Предшколске установе „Јелица Станивуковић Шиља“ Шид а донето је и Решење о именовању Весне Буројевић на место директора Галерије слика „Сава Шумановић“.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бикић До Инфо Новости Девета седница Скупштине општине Шид