Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бачинци Инфо Новости Десета седница Општинског већа

Десета седница Општинског већа

deseta sednica opstinskog veca

На десетој седници Општинског већа, одржаној 5. априла у сали Скупштине општине Шид, након што је усвојен записник са девете седнице, чланови већа једногласно су утврдили Нацрт Одлуке о изменама и допунама Статута општине Шид.

Такође, једногласно утврђени су и Правилник о начину и поступку остваривања права на доделу средстава из буџета општине Шид за програме и пројекте из области културе који су од значаја за општину Шид, Правилник о начину и поступку остваривања права на доделу средстава из буџета општине за програме и пројекте из области спорта а који су од значаја за општину. На дневном реду десете седнице био је и Правилник о начину и поступку остваривања права на доделу средстава из буџета за редовне програме удружења на територији општине Шид, који је такође једногласно усвојен.

Дата је сагласност ЈКП „Стандард“ за сечу стабала, попуњавање фонда стабала и одобрење средстава за набавку садног материјала из расадника а чланови већа дали су сагласност и на Захтев ЈП за стамбене услуге и грађевинско земљиште општине Шид за утврђивање продајне цене земљишта за плацеве у Шиду.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бачинци Инфо Новости Десета седница Општинског већа