Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бачинци Инфо Новости XII седница Општинског већа

XII седница Општинског већа

xii sednica opstinskog veca

На дванаестој седници Општинског већа, одржаној 24. априла 2013. године, једногласно је утврђен Предлог Одлуке о изменама и допунама Статута општине Шид. Чланови већа такође су донели и Решења о истеку мандата савета седамнаест месних заједница, као и Решења о именовању привремених тела у тим МЗ.

Новоформирана тела броје по три члана и биће надлежна за обављање неодложних послова из надлежности месних заједница до нових избора за чланове савета тих месних заједница. За председнике привремених тела именовани су: Предраг Симић у Адашевцима, Зоран Петровић у Батровцима, Милан Видовић у Бачинцима, Љубиша Говорчин у Беркасову, Радован Анџић у Бингули, Биљана Шолтис у Бикић Долу, Војислав Кулачанин у Вашици, Драган Радовановић у Вишњићеву, Тихомир Шушњар у Гибарцу, Јова Красуља у Ердевику, Велимир Ранисављевић у Илинцима, Миодраг Старчевић у Јамени, Никола Субић у Моловину, у Моровићу Јово Лазић, у Љуби Влатко Руман, у Привиној Глави Мирослав Гркинић и у Соту Саша Поважан.

У наставку седнице чланови већа донели су и Решења о именовању Комисије за доделу средстава за програме и пројекте из области културе, Комисије за доделу средстава за програме и пројекте из области спорта као и Комисије за доделу средстава из буџета општине Шид за редовне активности и програме удружења на територији општине Шид.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бачинци Инфо Новости XII седница Општинског већа