Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бикић До Инфо Новости Десета седница скупштине општине Шид

Десета седница скупштине општине Шид

deseta sednica skupstine opstine sid

На десетој седници Скупштине општине Шид, одржаној 09. маја, одборници су донели Одлуку о изменама и допунама Статута општине Шид. Разматрани су извештаји о пословању за 2012. годину ЈП за стамбене услуге и грађевинско земљиште општине Шид, ЈП „Спортски центар“ Шид, ЈП за радио-дифузну, новинску и издавачку делат- ност „Радио Шид“, ЈП „Завод за урбанизам“ и донета решења о усвајању истих. Разматран је извештај о пословању ЈКП Стандард и ЈКП Водовод као и измене програма пословања ових јавних предузећа и утврђени Предлози Решења о давању сагласности на исте.

Одборници су усвојили извештај о раду здравствене установе Дом здравља Шид за протеклу и програм рада ове здравствене установе за текућу годину. Такође, донето је Решење о именовању др Крсте Куреша за директора ове здравствене установе. Разматрани су извештаји о раду Установе социјалне заштите Центар за социјални рад Шид и Културно образовног центра Шид за протеклу и Програми рада ових установа за текућу годину као и годишњи план рада ПУ „Јелица Станивуковић Шиља“ Шид.

Усвојени су извештаји о раду Месних заједница Бачинци, Бингула, Вишњићево, Ердевик, Јамена, Сот и Љуба и донета Решења о усвајању истих. Одборници су донели и решење о именовању чланова Школског одбора Техничке школе „Никола Тесла“, а поводом апела Покрета за заштиту и неговање реке Босут, одборници су једногласно осудили вербални напад на одборника СО Дејана Булатовића.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бикић До Инфо Новости Десета седница скупштине општине Шид