Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бикић До Инфо Новости Шеснаеста седница Општинског већа

Шеснаеста седница Општинског већа

 sesnajsta sednica opstinskog veca

На самом почетку седнице одржане дана 11.07.2013. године, чланови Општинског већа донели су Закључак о давању сагласности на Међуопштински споразум о управљању и имплементацији регионалних пројеката у Сремском округу.

Утврђени су Предлог одлуке о изменама одлуке о буџету општине Шид за текућу годину, као и Предлог одлуке о задуживању општине Шид. Једногласно је усвојена измена Програма пословања ЈКП „Стандард“ Шид за 2013. годину и утврђен предлог рашења о давању сагласности на исти а одобрен је и Захтев за одобрење средстава за одржавање гробаља на територији Општине Шид. Чланови већа једногласно су усвојили Инцицијативу за пројектовање, изградњу и управљање логистичко – интермодалним и индустријским центром у Шиду.

Утврђен је Предлог решења о разрешењу Општинског јавног правобраниоца, као и предлог решења о именовању досадашљег правобраниоца, Милана Филиповића на ту функцију. Разматране су и одлуке о расподели буџетских средстава за програме и пројекте из области културе, као и за редовне активности и програме удружења на територији наше општине. Одлука о расподели средстава за програме и пројекте из области културе је једногласно донета док је доношење одлуке о расподели буџетских средстава за редовне активности и програме удружења са територије наше општине одложено и поновно се враћа комисији на разматрање.

Једногласно је усвојен захтев ЈКП „Водовод“ Шид за обезбеђење недостајућих средстава за плаћање доспелих обавеза према ЈВП „Воде Војводине“ Нови Сад.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бикић До Инфо Новости Шеснаеста седница Општинског већа