Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бикић До Инфо Новости Дан отворених врата

Дан отворених врата

dan otvorenih vrata

Дечија недеља је право време да се у свакој средини чује глас деце, да се уваже њихови предлози и жеље, да се покрену акције које поправљају њихов статус у породици, школи, окружењу, са циљем да током целе године, положај детета буде у центру друштвене пажње и бриге.

Улога одраслих, је да дефинишу и спроводе краткорочне, средњорочне и дугорочне мере и приоритетне акције у циљу стварања окружења које подстиче развој деце и омладине и обезбеђује услове за њихово активно учешће у животу локалне заједнице. Дечија недеља повод је што је председник општине Никола Васић, заједно са својим замеником Срђаном Малешевићем, приредио пригодан пријем за представнике ђачких парламената основних школа са територије наше општине, као и за малишане, представнике ПУ „Јелица Станивуковић Шиља“, који су у пратњи наставника, директора, психолога, педагога и васпитача, у уторак 08. октобра посетили општину.

Након што су мали гости превазишли трему, уследила су интересантна питања: како изгледа један радни дан председника, какав је био ученик и шта је желео да буде када порасте, који му је био омиљени предмет у школи, којим се спортом бавио и колико је био успешан у томе, да ли је као дете желео да постане председник, има ли слободног времена и како га проводи, као и бројна друга интересантна питања. Озарена дечија лица и весела граја доказ су да је дружење протекло у опуштеној и веселој атмосфери. Деца су напустила салу препуна позитивних утисака а заједничке фотографије остаће као успомена на ово пријатно дружење.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бикић До Инфо Новости Дан отворених врата