Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бикић До Инфо Новости Двадесетдевета седница Општинског већа

Двадесетдевета седница Општинског већа

 29 sednica opstinskog veca

 На данашњој седници чланови већа разматрали су и усвојили програме пословања ЈП за стамбене услуге и грађевинско земљиште општине Шид, ЈКП „Стандард“ Шид, ЈП „Завод за урбанизам“, Јавног предузећа за радио-дифузну, новинску и издавачку делатност „Радио Шид“, Јавног предузећа „Спортски центар“ Шид и утврђени су Предлози Решења о давању сагласности на исте.

Донети су и Правилници о изменама Правилника о начину и поступку остваривања права на доделу средстава из буџета Општине Шид за програме и пројекте из области културе и спорта а који су од значаја за нашу општину, као и Правилник о изменама Правилника о начину и поступку остваривања права на доделу средстава из буџета општине Шид за редовне активности и програме удружења на територији општине Шид. На данашњој седници донет је и Правилник о поступку и начину решавања захтева грађана за накнаду штете настале услед уједа напуштених животиња.

Чланови већа утврдили су Предлог одлуке о увођењу самодоприноса на подручју Месне заједнице Јамена за период од 5 година, Предлог одлуке о расписивању референдума на подручју ове М.З. као и предлог Решења о образовању Комисије за спровођење референдума. Веће је утврдило и предлог Одлуке о придруживању Општине Шид Удружењу градова и општина Републике Србије. Усвојен је и захтев МЗ Моровић за раскид Уговора са „Еко камп Моровић“.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бикић До Инфо Новости Двадесетдевета седница Општинског већа