Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бикић До Инфо Новости Двадесета седница СО Шид

Двадесета седница СО Шид

20 sednica ov

 Одборници локалног парламента, на двадесетој седници СО, одржаној данас, донели су Годишњи програм заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта у 2014. години. Надлежно Министрство пољопривреде, шумарства и водопривреде, дало је сагласност на Предлог програман који је израдила стручна комисија образована од стране СО Шид, те се исти данас нашао пред одборницима локалног парламента.  

Донета су и решења о давању сагласности на програме рада Дома здравља Шид, Јавне установе социјалне заштите Центар за социјални рад „Шид“ у Шиду и Туристичке организације Шид, за текућу годину. Одборници су донели и Одлуку о изменама одлуке о финансијској подршци породици са децом на територији општине Шид. Разлог доношења овакве одлуке је омогућавање остваривања појединих досадашњих права у новчаном износу, уместо у роби,  а због недавно донетог Закона о јавним набавкама. На данашњој седници, донета је и Одлука о допуни Одлуке о образовању и именовању Савета за здравље општине Шид, као и Решење о измени Решења о именовању Надзорног одбора Јавног предузећа за радио дифузну, новинску и издавачку делатност „Радио Шид“ Шид.

На данашњој седници,  Радмила Бобић  именована  је за члана управног одбора Туристичке организације Шид из реда запослених, донето је Решење о именовању Слађане Зечевић, за  члана шкoлског одбора Основне музичке школе „Филип Вишњић“ Шид из реда родитеља, а донето је и Решење о измени решења о именовању члана Управног одбора Галерије слика „Сава Шумановић“ – Установе од националног значаја, из реда запослених којим се, за члана управног одбора именује Јованка Дабић.  Одборници су данас донели и Закључак о прихватању инцијативе за увођење самодоприноса у месној заједници Беркасово.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бикић До Инфо Новости Двадесета седница СО Шид