Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бачинци Инфо Новости 21. седница Скупштине општине Шид

21. седница Скупштине општине Шид

 21 sednica so sid

На самом почетку данашњег скупштинског заседања, одборници локалног парламента, минутом ћутања одали су пошту недавно преминулом бившем председнику СО Шид Жељку Костелнику.

Председник општине и председник Штаба за ванредне ситуације Никола Васић, известио је одборнике о стању на територији наше општине узрокованом преобилним падавинама. На данашњој седници су између осталог усвојени и извештаји о раду Општинске управе општине Шид и Општинског јавног правобранилаштва за протеклу годину, као и Извештај о пословању ЈП за радио-дифузну, новинску и издавачку делатности „Радио Шид“ Шид, Центра за социјални рад Шид, Музеја наивне уметности „Илијанум“Шид и Галерије слика „Сава Шумановић“Шид - Установа културе од националног значаја. Одборници су се изјашњавали и о извештајима о раду Месних заједница за 2013. годину.

На данашњој седници донете су још две важне одлуке: Одлука о допуни Одлуке о комуналној хигијени и услугама и Oдлука о финансирању јавне расвете, одржавања чистоће и комуналне хигијене на териорији општине Шид. Трошкове јавне расвете финансираће ЈП за стамбене услуге и грађевинско земљиште општине Шид, а трошкове одржавања чистоће и комуналне хигијене ЈКП „Стандард“ Шид.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бачинци Инфо Новости 21. седница Скупштине општине Шид