Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бикић До Инфо Новости Шидско културно лето 2014. године

Шидско културно лето 2014. године

 sidsko kulturno leto 2014

 Концертом Милана Топаловића-Топалка на Тргу културе, у петак 01. августа, свечано ће бити отворена манифестација „Шидско културно лето“.

Манифестација у организацији Културно образовног центра Шид, а под покровитељством Општине Шид, ове године ће трајати до 19. августа, када ће на завршној вечери, наступити група С.А.Р.С., а дан раније шидска публика имаће прилику да ужива у вокалу и песмама Дејана Цукића. У међувремену, смењиваће се разни садржаји: концерти тамбураша и трубача, поп и рок група и културно уметничких друштава.

Планирано је да се одржи и Eтно дан, када ће се својим рукотворинама представити удружења жена са територије наше општине.. Очекује нас и презентација најбољих вина са ових простора током Винарских ноћи, а биће ту и фијакеријада, као и биоскопске и позоришне представе. Све су то разлози, да у периоду од 01. до 19. августа, посетите Шид и прошетате до Трга културе, јер су организатори мислили на сваког од нас, трудећи се да удовоље свачијем укусу, а традиционално добра посећеност манифестације, сведочи о томе да су, свих ових година у томе и успевали.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бикић До Инфо Новости Шидско културно лето 2014. године