Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бачинци Инфо Новости Усељење породица Кукић и Грозданић

Усељење породица Кукић и Грозданић

kuce za najugrozenije jamencane

 Двадесетседми новембар 2014.године у домаћинстима Станка Кукића и Пере Грозданића из Јамене, остаће упамћен као један од срећнијих дана у животима чланова ових двеју породица.

Након година подстанарског  живота и недаћа које су их снашле током и након мајских поплава, данас им је решено стамбено питање,  а на основу Протокола о изградњи породичних кућа у Општини Шид закљученог између наше локалне самоуправе и Фондације „Пазова за најугроженије“,  као и Уговора о донацији.

Опптина је како је уговором било предвиђено,  обезбедила плац,  а захваљујући сусретљивости донатора и извођача радова,  објекат са две стамбене јединице је у уговореном року приведен намени. Цвико Крунић, заступник фондације уручио је кључеве породицама Кукић и  Грозданић који нису крили радост а ни сузе радоснице због решеног стамбеног питања, те су у изјавама за медије захвалили донаторима на учињеном.

Подсећамо, ради се о објекту чија је вредност око четири милиона динара а укупна вредност помоћи коју је ова фондација усмерила ка страдалој Јамен је око 6,5 милиона динара, укључујући намештај, подове и собна врата за још 19 породица. 

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бачинци Инфо Новости Усељење породица Кукић и Грозданић