Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бачинци Инфо Новости 27. седница Скупштине општине Шид

27. седница Скупштине општине Шид

27 sednice so sid

 На јуче одржаној седници СО, одборници су између осталог констатовали оставку члана Општинског већа општине Шид, Вујадина Васића. Тајним гласањем, а на предлог председника ОВ и председника општине Николе Васића, са 24 одборничка гласа за члана ОВ изабран је Душан Стефановић.

Одборници локалног парламента донели су и Решење о разрешењу председника СО Шид, усклађено са пресудом Управног суда, одељење у Новом Саду од 12. децембра прошле године. Разматрани су и предлози Одлуке о грађевинском земљишту, као и Одлуке о утврђивању доприноса за уређивање грађевинског земљишта.

На јучерашњој седници разматран је и сет програма пословања јавних предузећа чији је оснивач Скупштина општине Шид (за 2015. годину) и донета су решења за давање сагласнсти на иста, уз напомену да се у року од тридесет дана решења морају ускладити са извештајима и препорукама Државне ревизорске институције.

Разматран је и Програм рада Културно образовног центра Шид за 2015. годину и донето је Решење о давању сагласности на исти, са 23 одборничка гласа. На дневном реду јучерашње седнице нашао се и финансијски план Месне заједнице Шид, који је представио председник савета МЗ др Крсто Куреш, а одборници су са 22 гласа донели решење о давању сагласности на исти.

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бачинци Инфо Новости 27. седница Скупштине општине Шид