Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бикић До Инфо Новости Награђени најбољи ученици

Награђени најбољи ученици

nagradjeni najbolji ucenici

У сали Скупшине општине Шид данас је било изузетно свечано. Традиционално је приређен пријем за најбоље ученике у школској 2014/2015 години на нивоу наше општине. Свечаности су осим најбољих ученика присуствовали и наставници и директори школа, као и родитељи награђених ђака. Испред локалне самоуправе њима је честитао председник Скупштине општине Шид др Бранислав Мауковић, који је у свом обраћању изразио наду да ће се неки од њих, по завршетку школовања вратити у родни град и допринети да шидска општина у догледној будућности достигне степен развоја какав је имала некада.

Поклон књиге данас су уручене најбољим ђацима одељења као и ђацима генерације. Глигоријевић Вукашин ученик IV-2 одељења ученик је генерације у Гимназији „Сава Шумановић“ Шид. У Техничкој школи „Никола Тесла“, ђак генерације у школској 2014/2015. години била је Петра Ристић ученица IV-5 одељења, а у ОШ „Бранко Радичевић“ Милица Петровић. Она је такође била најуспешнија и у Основној музичкој школи „Филип Вишњић“, а осим ње ђак генерације у музичкој школи у протеклој школској години био је и Михајло Секула.

Никола Понигер ученик VIII-1 разреда ОШ „Сремски фронт“ изабран је за ђака генерације ове школе, а у ОШ „Филип Вишњић“ у Моровићу то је Жакула Павле, ученик VIII-1. Најуспешнији ученик у Основној школи „Сава Шумановић“ у Ердевику била је Сања Шимић ученица VIII-1, а из Основне школе „Вук Караџић“ Адашевци награђено је двоје ученика. Наиме, ђаци генерације ове школе у управо завршеној школској години биле су Сара и Вања Марковић.

Такође, поклон књиге су данас уручене и похваљеним ученицима ОШ „Јован Јовановић Змај“ из Шида, Милану Вилотићу, Стевану Бућко и Елизабети Ковач.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бикић До Инфо Новости Награђени најбољи ученици