Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бикић До Инфо Новости Aктивности Савета МЗ Батровци

Aктивности Савета МЗ Батровци

aktivnosti mz batrovci

 Захваљујући слози и доброј вољи мештана, у Батровцима се свакодневно, када год то временске прилике дозволе, спроводе радови на уређењу села. Двадесетак волонтера затекли смо приликом недавне посете селу како уређују фудбалско игралиште. Било је ту припадника различитих генерација.... заједно су косили траву очеви и синови, унуци и деде.

Према речима Дражена Шипке председника Савета МЗ Батровци, ово је само једна у низу активности које се спроводе у овом селу, а финансирају из средстава месног самодоприноса, као и од прилога мештана. Бојан Вучковић председник сеоског фудбалског клуба “Омладинац” који се такмичи у општинској лиги, рекао је да је од прошле године терен на располагању најмлађима. Наиме, деца могу да користе терен, уче основе фудбала и у томе им помаже Бранислав Сарић као тренер.

Ово прелепо село на реци Босут, захваљујући слози и доброј вољи мештана ове године има изузетно уређено купалиште. Обала је насута песком у дужини од преко педесет метара, тако да мештани и гости могу да уживају у купању и сунчању.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бикић До Инфо Новости Aктивности Савета МЗ Батровци