Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бачинци Инфо Новости Министарка Зорана Михајловић, посетила је гранични прелаз Батровци

Министарка Зорана Михајловић, посетила је гранични прелаз Батровци

zorana mihajlovic u batrovcima

Министарка грађевинарства саобраћаја и инфраструктуре у техничкој Влади Србије, Зорана Михајловић, посетила је гранични прелаз Батровци, где је завршена прва фаза проширења граничног прелаза. Такође на уласку у Србију из Хрватске изграђен је нови терминал са 28 паркинг места, као и нова трака за теретна возила и нова вага за мерење возила, чиме се знатно убрзава проток робе, повећава безбедност, смањује корупција и сива економија.

Председник општине Шид, Предраг Вуковић истакао је да је ово велика ствар за државу, али уједно и значајан проблем за општину Шид, јер је овим пројектом око стотину радника разних шпедиција изгубило свој посао, због смањења броја шпедиција и осталих помоћних радњи.

У незваничном разговору са Министарком Михајловић, председник општине Шид, договорио је скорашњу посету Министарке нашој општини, како би заједничким снагама радили на решавању насталог проблема.

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бачинци Инфо Новости Министарка Зорана Михајловић, посетила је гранични прелаз Батровци