Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бикић До Инфо Новости Асфалтирање пута између Шида и Адашеваца

Асфалтирање пута између Шида и Адашеваца

asfaltiranje puta

Путна инфраструктура између Шида и Адашеваца значајно се уређује. Асфалтира се око 7,5 километара државног пута у два слоја како би се квалитет на овој деоници максимално повећао, јер у питању је веома фреквентан пут.


Уређење је резултат заједничког рада локалне самоуправе на овом пројекту са Министарством за саобраћај Републике Србије и Србија путевима и вредан је близу 100 милиона динара.
Побољшање ове деонице наставак је уређења путева. Возачи који свакодневно користе овај путни правац асфалтирање у два слоја деонице од скоро 7,5 километара која спаја Адашевце и Шид коментаришу само речима хвале.
Уређена путна инфраструктура предуслов је за привлачење потенцијалних инвеститора истакао је приликом данашњег обиласка први човек општине Шид.
"Значај истог тек ће се видети. У шидској општини се максимално ради на томе имајући у виду да се уз помоћ државе у овај посао улаже близу 100 милиона динара", рекао је Предраг Вуковић председник општине Шид.
Ови радови наставак су већ урађене деонице у селу Адашевци. Константно улагање у побољшање путне инфраструктуре само је део планираних радова који ће уследити у наредном периоду уз координацију са државним стрруктурама у циљу подизања квалитета живота у најзападнијој општини Срема, истичу надлежни.

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бикић До Инфо Новости Асфалтирање пута између Шида и Адашеваца