Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бачинци Инфо Новости Coca-Cola подршка младима

Coca-Cola подршка младима

Coca Cola

Општина Шид учествује у националном пројекту ’’Coca-Cola подршка младима’’ који младима у Србији од 18 до 30 година омогућава да унапреде своје личне и професионалне вештине како би лакше дошли до посла.
Овај програм реализује компанија Цоца-Цола ХБЦ Србија у сарадњи са Националном службом за запошљавање, Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и НАЛЕД-ом.

Програм се спроводи у 10 градова у Србији кроз тродневне интерактивне радионице, а полазници ће имати прилику да са сертификованим стручњацима унапреде своје вештине кроз практична знања која ће им помоћи у потрази за послом.

Првих 30 кандидата који се најбрже пријаве и који испуњавају услове конкурса учествоваће у радионици која ће се одржати у периоду од 12. до 14. јуна 2017.године у просторијама општине Шид, док је друга радионица планирана за недељу од 26. јуна (накнадно ћемо објавити тачан термина). Додатне информације у вези са пријавом заинтересовани могу да потраже на линку: http://coca-colapodrskamladima.com/

Уз тродневне радионице, део програма биће организован и кроз дигиталну платформу, он-лине предавања, радионице и литературу неопходну за додатну едукацију, а сви полазници ће по завршетку едукације добити сертификат ‘’Цоца-Цола ХБЦ Србија’’.”

Што се ФБ стране општине тиче слободни сте да комуницирате у складу са уобичајеним тоном комуникације. У наставку је линк до ФБ странице Цоа-Цола ХБЦ Србија на којој можете видете каква је тамо била комуникација. https://www.facebook.com/cocacolahbc.srbija/

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бачинци Инфо Новости Coca-Cola подршка младима