Општина Шид

Обавештење

jup

На основу члана 17. став 2. Правилника о условима и мерилима за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица доделом пакета грађевинског материјала за побољшање услова становања, поступку и начину рада Комисије за избор корисника, број: 1-08-464-39 од 10. децембра 2015. године, а у вези са Уговором о додели средстава за набавку пакета грађевинског материјала, која су обезбеђена у буџету Републике Србије на име контрибуције Републике Србије у реализацији Потпројекта 2 Регионалног стамбеног програма, закљученим између Комесаријата за избеглице и миграције и општине Шид, Комисија за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица доделом најмање 8 пакета грађевинског материјала

ОБАВЕШТАВА

да ће се Коначна листа реда првенства, у оквиру Регионалног стамбеног програма, Стамбени програм у Републици Србији, Потпројекат 2 — грађевински материјал, бити објављена у уторак 27. јуна 2017. године на огласној табли општине Шид, месних заједница општине Шид, на интернет презентацији општине Шид и Комесаријата за избеглице и миграције www.kirs.gov.rs.


КОНАЧНА ЛИСТА РЕДА ПРВЕНСТВА

за доделу помоћи за решавање стамбених потреба избеглица на територији општине Шид доделом најмање 8 пакета грађевинског материјала.

 

unhcr

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему