Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бикић До Инфо Новости ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА У ПОСЕТИ ОПШТИНИ ШИД

ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА У ПОСЕТИ ОПШТИНИ ШИД

ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА У ПОСЕТИ ОПШТИНИ ШИД

Општину Шид посетио је републички омбудсман Зоран Пашалић са сардницима.На радном састанку са председником општине Шид Предрагом Вуковићем, заштитник грађана разговарао је о успостављању сарадње, као и остваривању права грађана општине Шид.

Председник Вуковић изајвио је да он и његови сарадници примају грађане, и решавају њихове проблеме, грађани општине Шид у протеклих годину дана највише се жале на мигранте, односно на штете које су начинили мигранти у пољопривреди, сточарству, на објектима и крађе. Истакао је да општина Шид омогућује својим грађанима да пред органима Управе несметано остварују своја права и обавезе, и да су сви органи Општинске управе у служби грађана.

У сали Скупштине општине Шид у периоду од 10.30 – 14 часова грађани су могли да се сретну са заштитником грађана и изнесу своје притужбе.
Након састанка са председником општине Шид, заштитник грађана се састао и са начелником Полицијске станице Шид, директором Центра за социјални рад, помоћником председника за социјална питања и директором Дома здравља.

На крају радне посете општини Шид заштитник грађана и његови сарадници обишли су и прихватне центре за мигранте у Адашевцима и Принциповцу.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бикић До Инфо Новости ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА У ПОСЕТИ ОПШТИНИ ШИД