Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бикић До Инфо Новости 54. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

54. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

54. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Општинско веће у Шиду је на седници одржаној у петак, 20. априла, утврдило Предлог допуна Одлуке о локалним административним таксама, Предлог одлука о изради Планова детаљне регулације обилазног пута око Шида у К.О. Беркасово, логистичког центра у К.О. Вашица те комплекса „Принциповац“ у К.О. Сот. Чланови Већа разматрали су Извештаје о раду за претходну те програма рада за текућу годину Музеја наивне уметности „Илијанум“, Народне библиотеке „Симеон Пишчевић“ и Галерије слика „Сава Шумановић“.

Поред тога, разматрани су и извештаји о раду и програми рада Центра за социјални рад, Дома здравља, Установе за физичку културу и спортску рекреацију „Партизан“, Културно образовног центра и Туристичке организације. Општинско веће разматрало је Предлог Оперативног плана одбране од поплава на територији Општине Шид за 2018. годину, Извештај о раду Општинског штаба за ванредне ситуације за прошлу те Годишњи план за текућу годину, као и Годишњи извештај о раду Савета за здравље Општине Шид и Општинског правобранилаштва.

Разматран је Предлог Комисије за расподелу буџетских средстава верским заједницама као и Предлог Комисије за доделу средстава за програме и пројекте из области културе за 2018. годину. Чланови Општинског већа разматрали су и више захтева и иницијатива грађана и удружења.

 

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Бикић До Инфо Новости 54. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА