Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости

САЈАМ СТВАРАЛАШТВА СЕОСКИХ ЖЕНА ВОЈВОДИНЕ

Председник Покрајинске владе Игор Мировић отворио је традиционалну, 10. по реду, манифестацију под називом „Сајам стваралаштва сеоских жена Војводине“, која је ове године одржана у Новом Саду.

На основу члана 3. Oдлуке о отуђењу непокретности (гаража) из јавне својине Општине Шид, у к.о. Шид, („Сл. Лист Општине Шид“, брoj 11/18) и члана 40. став 1. тачка 33. Статута општине Шид ( „Сл. Лист Општине Шид“, број 18/15-пречишћен текст), Скупштина општине Шид дана 11.10.2018. године,  расписује 

ОГЛАС

о отуђењу (гаража) из јавне својине Општине Шид,

  • Расписује се Оглас о отуђењу из јавне својине Општине Шид, непокретности (гаража) путем јавног надметања и то:

На основу Одлуке о давању у закуп пословног простора у јавној својини Општине Шид (“Сл.лист општинe Шид” бр. 7/18) Комисија за располагање непокретностима у својини општине Шид, дана 09.10.2018. године, расписује

ОГЛАС
о давању пословног простора у закуп

- Расписује се Оглас о давању у закуп пословног простора путем јавног надметања у Месној заједници Бикић До, улица Чапајева бр 25, а који се састоји од локала површине 54 м2, санитарног чвора и магацина са одговарајућом опремом.

Фонд за пружање помоћи избеглим, прогнаним и расељеним лицима

Фонд за пружање помоћи избеглим, прогнаним и расељеним лицима расписао је Јавни позив за доделу једнократне помоћи ученицима средњих школа на територији АП Војводине.

ПРИЈЕМ ДЕЦЕ КОД ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ

Поводом Дечје недеље, председник Општине Шид Предраг Вуковић организовао је традиционални пријем за децу свих узраста. Пријему, који je одржан у сали Скупштине општине Шид, присуствовали су малишани из предшколске установе, ученици основних и средњих школа.

ПОТПИСИВАЊЕ УГОВОРА О ДОНАЦИЈИ

У сали Скупштине oпштине Шид потписани су Уговори о донацији између Хелпа и 15 финалних корисника у оквиру пројекта „Смањење сиромаштва кроз могућности запошљавања у циљу приступања Србије Европској унији“, који финансирају Шведска агенција за међународни развој и сарадњу Сида и Општина Шид.

ПОЧЕТАК РАДОВА НА ЕЛЕКТРИФИКАЦИЈИ И ИЗГРАДЊИ ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ У ИНДУСТРИЈСКОЈ ЗОНИ

Директор Управе за капитална улагања АП Војводине Недељко Ковачевић, председник Општине Шид Предраг Вуковић и заменик председника Зоран Семеновић обишли су почетак радова на инфрастуктурном опремању индустријске зоне.

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости