Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Зоран Ђорђевић и амбасадор Краљевине Норвешке Арне Санес Бјорнстад посетили су Општину Шид.

ПОСЕТА МИНИСТРА ЗА РАД, ЗАПОШЉАВАЊЕ, БОРАЧКА И СОЦИЈАЛНА ПИТАЊА И АМБАСАДОРА КРАЉЕВИНЕ НОРВЕШКЕ ОПШТИНИ ШИД

Након радног састанка са председником Општине Шид Предрагом Вуковићем и замеником председника Зораном Семеновићем, потписан је уговор о сарадњи на пројекту „Норвешка за вас–Србија“ између Амбасаде Краљевине Норвешке у Србији и Канцеларије Уједињених нација за пројектне услуге (УНОПС).

КОНАЧНА ЛИСТА РЕДА ПРВЕНСТВА

На основу члана 7. став 1. Правилника о условима и мерилима за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица давањем стамбених јединица у закуп на одређено време са могућношћу куповине, поступку и начину рада Комисије за избор корисника, број I-08-023-48 од 27. октобар 2014. године, а у вези са реализацијом Споразума о донацији који је закључен дана 2. октобра 2017. године између Банке за развој Савета Европе и Републике Србије у вези са Регионалним стамбеним програмом и у вези са седмим Потпројектом у оквиру Државног стамбеног пројекта Републике Србије, Комисија за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица давањем 10 стамбених јединица у закуп на одређено време са могућношћу куповине у оквиру Регионалног стамбеног програма,  Потпројекта бр. 2 – стамбене јединице, на територији општине Шид, именована решењем председника општине Шид бр. 023-13/I-18 од 23. априла 2018. године, у поступку решавања стамбених потреба избеглица доделом стамбене јединице у закуп са могућношћу куповине у оквиру Потпројекта 7, Компоненте 1, Регионалног стамбеног програма у Републици Србији, објављује

КОНАЧНУ ЛИСТУ РЕДА ПРВЕНСТВА

за решавање стамбених потреба избеглица давањем 5 стамбених јединица у закуп са могућношћу куповинеу оквиру Потпројекта 7, Компоненте 1, Регионалног стамбеног програма у Републици Србији

ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ ОБИШАО „СРЕМ ШИД“

Председник Србије Александар Вучић обишао је фабрику за прераду меса „Срем Шид“, као пример успешне приватизације из стечаја и фирме којој су захваљујући новом Споразуму о слободној трговини с Турском, отворена врата за тамошње тржиште.

БЕСПЛАТНА ШКОЛА ПЛИВАЊА

Секретар Спортског савеза Општине Шид, Бранко Новаковић, и члан Општинског већа, Милош Милошевић,обишли су полазнике и присуствовали часу бесплатне школе пливања коју на шидском базену организује Спортски савез Општине Шид, у сарадњи са Покрајинским секретаријатом за спорт и омладину и Општином Шид.

Обавештавају се грађани месних заједница на територији општине Шид да јавна расправа о Нацрту текста Статута општине Шид траје (15) петнаест дана и то од 08. до 22.08.2018 . године, док ће се јавна дебата о истом нацрту одржати у просторији сале Скупштине општине Шид , Карађорђева бр. 2 дана 23.08.2018. године у 12,00 часова.

ПРИЈЕМ ЗА УЧЕСНИКЕ СРПСКО-РУСКЕ ЛИКОВНЕ КОЛОНИЈЕ

Председник Скупштине општине Шид Велимир Ранисављевић приредио је пријем за учеснике српско-руске ликовне колоније под називом Видици 2018. Колонију организује Удружење српско-руског пријатељства у сарадњи са руским уметницима.

komesarijat

Комисија за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица давањем 10 стамбених јединица у закуп на одређено време са могућношћу куповине у оквиру Регионалног стамбеног програма, Потпројекта бр. 2 – стамбене јединице, на територији општине Шид, именована Решењем председника општине Шид број: 023-13/I-18 од 23. априла 2018. године (у даљем тексту: Комисија), на основу члана 7. став 1. и члана 14. став 3. Правилника о условима и мерилима за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица давањем стамбених јединица у закуп на одређено време са могућношћу куповине, поступку и начину рада Комисије за избор корисника, број: I- 08-023-48 од 27. октобра 2014. године (у даљем тексту: Правилник), а у складу са Споразумом о донацији који је закључен дана 2. октобра 2017. године између Банке за развој Савета Европе и Републике Србије у вези са Регионалним стамбеним програмом и у вези са седмим Потпројектом у оквиру Државног стамбеног пројекта Републике Србије, у поступку решавања стамбених потреба избеглица доделом стамбених јединица у закуп са могућношћу куповине у оквиру реализације Регионалног стамбеног програма, Потпројекта 7, Компоненте 1, дана 31. јула 2018. године, доноси

О Д Л У К У

о решавању стамбених потреба избеглица доделом стамбене јединице у закуп са могућношћу куповине у оквиру Потпројекта 7 Компоненте 1 Регионалног стамбеног програма у Републици Србији

Утврђује се да су услове за решавање стамбене потребе доделом стамбене јединице у закуп са могућношћу куповине, у оквиру реализације Регионалног стамбеног програма, Потпројекта 7, Компоненте 1, испунила следећа лица, рангирана према реду првенства на основу испуњености услова и броја освојених бодова:

  1. Богдановић Драгана,
  2. Батос Зорица,
  3. Бунчић Мирко,
  4. Бузов Мирко,
  5. Преспљан Ђорђе.

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости