Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости

Културно лето

Културно лето

Од 22. јула до 19. августа, на платоу Културно образовног центра Шид одржава се тринаеста по реду летња манифестација „Културно лето“. Од 22. јула до 19. августа, на платоу Културно образовног центра Шид одржава се тринаеста по реду летња манифестација „Културно лето“. 

Опширније: Културно лето

Дечје културно лето 2017.

Дечје културно лето 2017.

На платоу Културно образовног центра отворено је „Дечје културно лето“, трећу годину за редом. Манифестација за најмлађе ове године одржава се под називом „Дечје вртешке“, у виду играонице од 17. јула до 21. јула 2017. године.

Опширније: Дечје културно лето 2017.

33. седница Општинског већа

33. седница Општинског већа

У сали Скупштине општине Шид одржана је 33. седница Општинског већа. Пред већницима је било 39 тачака Дневног реда, између осталог, Утврђивање Предлога Одлуке о завршном консолидованом рачуну општине Шид за 2016. годину;

Опширније: 33. седница Општинског већа

Помоћ у кући - Брига о старим и немоћним лицима

Помоћ у кући - Брига о старим и немоћним лицима

У жељи да се побољша живот старим и немоћним лицима, општина Шид од 01. јула 2017. године поново реализује Пројекат „Помоћ у кући - Брига о старим и немоћним лицима“ заједно са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Caritas-ом  уз ангажовање геронтодомаћица на период од 6 месеци.

Опширније: Помоћ у кући - Брига о старим и немоћним лицима

Општини Шид додељена бесповратна средства

Покрајинска секретарка за финансије, Смиљка Јовановић

Покрајинска секретарка за финансије, Смиљка Јовановић, свечано је уручила уговоре дана 13.07.2017. године у сали Покрајинске владе, корисницима који су остварили право на бесповратна средства Покрајинског секретаријата за финансије у 2017. години, за учешће у суфинансирању пројеката, међу којима је и општина Шид, коју је представљао Дејан Којић, а који се финансирају из Фондова Европске уније.

Опширније: Општини Шид додељена бесповратна средства

Доситејеве басне из Шида

Доситејеве басне из Шида

По први пут наш град учествује као сарадник на реализацији једне лутка серије за децу "Доситејеве басне" у продукцији Дечијег културног центра Београд и студија „Максимум“. Велика је част што су глумци из нашег града добили прилику да буду наследници ове велике уметности.

Опширније: Доситејеве басне из Шида

Презентација о угрожености бициклиста

biciklisti

У сали општине Шид одржана je презентација о угрожености бициклиста на подручју oпштине Шид. Након презентације саобраћајни полицијски службеници су бициклистима делили одговарајућу опрему и едукативне флајере.

Опширније: Презентација о угрожености бициклиста

logo_random_image.png

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости