Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости

knjizevno vece

У организацији Покрета за заштиту и неговање реке Босут, дана 20. фебруара у Градској библиотеци „Симеон Пишчевић“, одржано је књижевно вече „Да Босут буде као што је некад био“.

osma sednica opstinskog veca

На осмој седници Општинског већа, одржаној дана 18. фебруара, након што је једногласно усвојен дневни ред и записник са претходне седнице, чланови Општинског већа су усвојили Извештај о извршењу Одлуке о буџету општине Шид за период јануар-децембар 2012. године.

komunikacioni centar u ljubi

У циљу побољшања квалитета живота мештана свих националности, образовања младих људи и бржег приступа инфоремацијама путем интернета, у Љуби је, 15. фебруара, свечано отворен Комуникациони центар.

18 sremska vinijada

Свечаношћу у Дому културе у Беркасову, 14. фебруара завршена је традиционална, 18. по реду СРЕМСКА ВИНИЈАДА. Ове године, у конкуренцији се нашло чак 49 узорака вина. Комисија у саставу: проф. др Слободан Јовић, др Александар Петровић и дипл. инг.

pocetak radova na izgradnji bunara

Kод манастира „Света Петка“ на Фрушкој Гори, код Беркасова, дана 14. фебруара извођач радова „Хидрогеоцентар“ ДОО Лештане, почео је радове на инсталирању опреме за бушење бунара а у оквиру пројекта „Изградња, опремање и повезивање бунара на водоводни систем манастира Света Петка“.

Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство Нови Сад обезбедио је средства за овај пројекат. Почетку радова присуствовали су председник општине Никола Васић и помоћници Дејан Којић и Ђорђе Томић.

 

apel za pomoc02

Поштовани,

молимо вас да се прикључите нашој хуманитарној акцији “Пробудимо Данијелу” и уплатом од само 500 динара помогнете њено лечење.

Данијела Ковачевић (19) из Инђије налази се већ више од 3 године у вигилној (будној) коми у коју је запала након сепсе приликом порођаја. Данијелино срце није куцало пола сата, али она се изборила за живот.

apel za pomoc 

Она гледа али не препознаје никога, покреће шаке али не и руке, може да се креће само уз помоћ других и не мозе самостално да се храни.
Данијела се тренутно налази у болници Др Боривоје Гњатић у Сланкамену, у установи која није специјализована за овај тип болести, нити постоји установа у Србији која би јој могла помоћи.

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости