Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости

95. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Чланови Општинског већа су на седници одржаној у петак 28. јуна 2019. године утврдили Предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о буџету општине Шид за 2019. годину.

ПРИЈЕМ У ЧАСТ НАЈБОЉИХ УЧЕНИКА

У сали Скупштине општине Шид организован је традиционални свечани пријем најбољих ученика завршних разреда свих основних и средњих школа са подручја шидске општине. За њих тридесет и четворо, обезбеђене су пригодне поклон књиге, као похвала досадашњем раду и успесима.

ТРЕТМАН СУЗБИЈАЊА КОМАРАЦА

Обавештавају се грађани општине Шид да ће се извршити наставак третмана сузбијања одраслих комараца, на територији Општине Шид, 26.06.2019. године, уколико се за то створе повољни метеоролошки услови.

ТРЕТМАН СУЗБИЈАЊА КОМАРАЦА

Обавештавају се грађани општине Шид да ће се, уколико буду повољни метеоролошки услови, у суботу 22. јуна 2019. године извршити третман сузбијања одраслих комараца на територији општине Шид.

hutchinson

Француска компанија „Hutchinson“ doo из Руме позива све заинтересоване за посао у производњи гумених црева за воду за аутомобиле да присуствују састанку који ће се одржати у понедељак 24. јуна 2019. године у сали Скупштине општине Шид, или да се пријаве на тел.0691112762, email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или лично у ул. Индустријска 71,Рума.

САНАЦИЈА КОШАРКАШКОГ, РУКОМЕТНОГ И ТЕРЕНА ЗА МАЛИ ФУДБАЛ

У Установи за физичку културу и спортску рекреацију „Партизан“ Шид у току су радови на санцији рукометног, кошаркашког и терена за мали фудбал. На Конкурсу за финансирање посебног програма-пројеката изградње, одржавања и опремања спортских објеката у АП Војводини, расписаног од стране Покрајинског секретаријата за спорт и омладину, општини Шид одобрена су средства у износу од 4. 000. 000 динара за финансирање програма санације отвореног рукометног, кошаркашког и терена за мали фудбал. Учешће општине Шид у реализацији овог пројеката је око 3. 000. 000 динара.

ИЗВЕШТАЈ

СА ЈАВНЕ РАСПРАВЕ ПОВОДОМ НАЦРТА ОДЛУКЕ О ИЗРАДИ ИЗМЕНА И ДОПУНА ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ЗА ДЕОНИЦУ ДРЖАВНОГ ПУТА БРОЈ 18, НЕШТИН-ЕРДЕВИК

Јавнурасправу поводом Нацрта Одлуке оизради измена и допуна Плана детаљне регулације за деоницу државног пута број 18, Нештин-Ердевико рганизовало је Општинско веће општине Шид.

Јавна расправа је трајала 20 (двадесет) дана и то од 24.05. 2019. године до 12.06. 2019.године.

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости