Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости

УРУЧЕНИ УГОВОРИ ЗА ИЗРАДУ ПЛАНСКИХ ДОКУМЕНАТА ЈАВНЕ И РАЗВОЈНЕ ПОЛИТИКЕ

Четрнаест градова и општина у Војводини добило је укупно 9,3 милиона динара из покрајинског буџета за суфинансирање пројеката који треба да допринесу развоју ефикасне и модерне локалне самоуправе у функцији грађана и привреде.

Трибина СТОП НАСИЉУ
"Насиље не бира ни место ни време, због тога је важно о овим темама говорити, не само вечерас, не само шеснаест или месец дана него свих 365 дана у години, а жртве подстицати да не ћуте него да насиље пријаве", речи су којима се заменик председника општине Шид Зоран Семеновић обратио присутнима на трибини "Стоп насиљу" одржаној у сали Културно образовног центра у склопу међународне кампање "16 дана борбе против насиља над женама" коју је подржала и општина Шид.

ДРАГАНА МИЛОШЕВИЋ, ПОКРАЈИНСКИ СЕКРЕТАР У ПОСЕТИ ШИДУ

Покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе са верским заједницама Драгана Милошевић посетила је данас општину Шид. Циљ посете био је радни састанак са представницима локалне администрације и директорима јавних установа из области културе. Састанак је отворио заменик председника општине Шид Зоран Семеновић.

РАДОВИ НА ЗГРАДИ МЗ У ПРИВИНОЈ ГЛАВИ

Председник Савета МЗ Привина Глава, Гојко Мијатовић, обишао је радове на замени столарије на згради месне заједнице.

"Желим да се захвалим локалној самоуправи на подршци и разумевању током реализације свих значајних пројеката који побољшавају квалитет живота мештана Привине Главе", изјавио је Мијатовић за медије.

РАДОВИ У ОСНОВНОЈ ШКОЛИ "ВУК КАРАЏИЋ" ИЛИНЦИ

У основној школи "Вук Караџић" у Илинцима у току су радови на поставци прозора и пресецању влаге. Радове финансира локална самоуправа и биће завршени до краја следеће недеље.

На основу члана 45а. Закона о планирању и изградњи („Службени гласник РС”, бр. 72,81/09; 64/10; 24/11; 121/12; 42,50,98/13; 132,145/14; 83/18; 31,37/19), Одељење за урбанизам, комунално-стамбене и имовинско-правне послове Општинске управе општине Шид, оглашава

РАНИ ЈАВНИ УВИД

У ЕЛАБОРАТ ЗА ИЗРАДУ

ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ КРУЖНЕ РАСКРСНИЦЕ ЗА ПОБОЉШАЊЕ УКРСНОГ МЕСТА ДРЖАВНОГ ПУТА II А РЕДА БР. 121 И ПРИСТУПНЕ САОБРАЋАЈНИЦЕ БОЧНОЈ НАПЛАТНОЈ СТАНИЦИ МОРОВИЋ ДРЖАВНОГ ПУТА А3 (АУТОПУТ Е-70), НА км 21+462,00 ДРЖАВНОГ ПУТА II А РЕДА БР. 121 У КО АДАШЕВЦИ

 

Рани јавни увид у трајању од 15 дана, одржаће се у периоду од 27. новембра до 12. децембра 2019. године у холу зграде Општинске управе општине Шид у Шиду у улици Карађорђева бр. 2, а исти ће бити објављен и на интернет страници Општине Шид.

37. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ШИД

Одборници Скупштине општине Шид су, на тридесетседмој седници одржаној у уторак 26. новембра 2019. године, разматрали и донели следеће Одлуке: Одлуку о изменама и допунама Одлуке о буџету општине Шид за 2019. годину, Одлуку о измени Одлуке о образовању и именовању Комисије за планове општине Шид и Одлуку о умањењу задужења пореза на имовину и других споредних пореских давања.

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Инфо Новости