Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Инфо Новости

СЕДНИЦА САВЕТА ЗА ЗДРАВЉЕ ОПШТИНЕ ШИД

Савет за здравље Општине Шид је на седници одржаној у среду, 25. априла, усвојио тромесечни Извештај о раду Саветника за заштиту права пацијената. Поред чланова Савета за здравље, седници су присуствовали и директор Дома здравља у Шиду др Крсто Куреш и епидемиолози Завода за јавно здравље у Сремској Митровици др Јасмина Јандрић Кочић и др Марија Лазаревић. Савет за здравље Општине Шид је на седници одржаној у среду, 25. априла, усвојио тромесечни Извештај о раду Саветника за заштиту права пацијената. Поред чланова Савета за здравље, седници су присуствовали и директор Дома здравља у Шиду др Крсто Куреш и епидемиолози Завода за јавно здравље у Сремској Митровици др Јасмина Јандрић Кочић и др Марија Лазаревић.

РЕШАВАЊЕ СТАМБЕНИХ ПОТРЕБА ИЗБЕГЛИЦА

Споразумом о гранту закљученим између Банке за развој Савета Европе и Републике Србије у вези са Регионалним стамбеним програмом, обезбеђена су средства за решавање стамбених потреба избеглица куповином стамбених јединица.

ТРЕТМАН СУЗБИЈАЊА ЛАРВИ КОМАРАЦА

Третман сузбијања ларви комараца на подручју шидске општине биће извршен 24.априла, са почетком у 8 часова. Третман са земље биће обављен на локалитима канала, језера и бара у Шиду, Соту, Ердевику, Бингули, Кукујевцима и око језера Мохарач и Брује, препаратом Ларвастоп, који није опасан за пчеле.

На основу члана 46. став 1. тачка 6. Закона о локалној самоуправи („Сл.гласник Републике Србије“, број 129/07, 83/14 и 101/16) и Акционог плана за побољшање положаја ратних ветерана односно учесника оружаних акција после 17. августа 1990. године и рата 1999. године, Општинско веће општине Шид објављује

Јавни позив за
формирање базе података ратних ветерана односно учесника оружаних акција после 17.августа 1990. године и рата 1999. године

54. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Општинско веће у Шиду је на седници одржаној у петак, 20. априла, утврдило Предлог допуна Одлуке о локалним административним таксама, Предлог одлука о изради Планова детаљне регулације обилазног пута око Шида у К.О. Беркасово, логистичког центра у К.О. Вашица те комплекса „Принциповац“ у К.О. Сот. Чланови Већа разматрали су Извештаје о раду за претходну те програма рада за текућу годину Музеја наивне уметности „Илијанум“, Народне библиотеке „Симеон Пишчевић“ и Галерије слика „Сава Шумановић“.

logo_random_image.png

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Инфо Новости