Општина Шид

НОВЕ ТАКСИ ОЗНАКЕ

Општина Шид обезбедила је бесплатне кровне ознаке за такси превознике. Зоран Семеновић заменик председника општине Шид и Игор Михајловић саобраћајни инспектор уручили су нове кровне ознаке таксистима са територије општине Шид.

365 САДНИЦА ЗА 365 ЗЕЛЕНИХ ДАНА

Општина Шид подржала је акцију озелењавања у склопу Зелене недеље у АП Војводини. Акцији се одазвао велики број грађана шидске општине који су на пешачкој стази између Шида и Адашеваца, заједно са представницима локалне самоуправе, посадили 365 садница тополе.

Трибина СТОП НАСИЉУ
"Насиље не бира ни место ни време, због тога је важно о овим темама говорити, не само вечерас, не само шеснаест или месец дана него свих 365 дана у години, а жртве подстицати да не ћуте него да насиље пријаве", речи су којима се заменик председника општине Шид Зоран Семеновић обратио присутнима на трибини "Стоп насиљу" одржаној у сали Културно образовног центра у склопу међународне кампање "16 дана борбе против насиља над женама" коју је подржала и општина Шид.

УРУЧЕНИ УГОВОРИ ЗА ИЗРАДУ ПЛАНСКИХ ДОКУМЕНАТА ЈАВНЕ И РАЗВОЈНЕ ПОЛИТИКЕ

Четрнаест градова и општина у Војводини добило је укупно 9,3 милиона динара из покрајинског буџета за суфинансирање пројеката који треба да допринесу развоју ефикасне и модерне локалне самоуправе у функцији грађана и привреде.

ДРАГАНА МИЛОШЕВИЋ, ПОКРАЈИНСКИ СЕКРЕТАР У ПОСЕТИ ШИДУ

Покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе са верским заједницама Драгана Милошевић посетила је данас општину Шид. Циљ посете био је радни састанак са представницима локалне администрације и директорима јавних установа из области културе. Састанак је отворио заменик председника општине Шид Зоран Семеновић.

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему