Општина Шид

ОДРЖАНА 73. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Чланови Општинског већа су, на седници одржаној у уторак, 23.октобра, утврдили Предлог Статута Општине Шид који ће бити достављен надлежном министарству на давање мишљења, а потом ће се наћи пред одборницима Скупштине општине Шид.

ПРИЈЕМ ЗА ДЕЈАНА ЈОКИЋА

У кабинету председника Општине Шид приређен је пријем за Дејана Јокића, члана победничког тима Србије у парастрељаштву. Екипно злато у гађању ваздушном пушком из лежећег става освојено на последњем Светском првенству у парастрељштву само је један у низу успеха Дејана Јокића из Јамене, нашег трофејног параолимпијца.

На основу члана 3. Oдлуке о отуђењу непокретности (гаража) из јавне својине Општине Шид, у к.о. Шид, („Сл. Лист Општине Шид“, брoj 11/18) и члана 40. став 1. тачка 33. Статута општине Шид ( „Сл. Лист Општине Шид“, број 18/15-пречишћен текст), Скупштина општине Шид дана 11.10.2018. године,  расписује 

ОГЛАС

о отуђењу (гаража) из јавне својине Општине Шид,

  • Расписује се Оглас о отуђењу из јавне својине Општине Шид, непокретности (гаража) путем јавног надметања и то:

САЈАМ СТВАРАЛАШТВА СЕОСКИХ ЖЕНА ВОЈВОДИНЕ

Председник Покрајинске владе Игор Мировић отворио је традиционалну, 10. по реду, манифестацију под називом „Сајам стваралаштва сеоских жена Војводине“, која је ове године одржана у Новом Саду.

На основу Одлуке о давању у закуп пословног простора у јавној својини Општине Шид (“Сл.лист општинe Шид” бр. 7/18) Комисија за располагање непокретностима у својини општине Шид, дана 09.10.2018. године, расписује

ОГЛАС
о давању пословног простора у закуп

- Расписује се Оглас о давању у закуп пословног простора путем јавног надметања у Месној заједници Бикић До, улица Чапајева бр 25, а који се састоји од локала површине 54 м2, санитарног чвора и магацина са одговарајућом опремом.

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему