Општина Шид

24. СРЕМСКА ВИНИЈАДА

Традиционална 24. по реду Сремска винијада одржана је протекле недеље, од 11. до 15. фебруара 2019. године, у Беркасову. Манифестација је такмичарског карактера, а посвећена је произвођачима, љубитељима и дегустаторима вина.

ВУК РАДОЈЕВИЋ ПОСЕТИО МЕСНУ ЗАЈЕДНИЦУ ЉУБА

Покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство Вук Радојевић посетио је месну заједницу Љуба. У разговору са мештанима Љубе дошло се до закључка да је највећи проблем овог села нерешено питање водоснадбевања.

ЗОРАН ЂОРЂЕВИЋ МИНИСТАР ЗА РАД, ЗАПОШЉАВАЊЕ, БОРАЧКА И СОЦИЈАЛНА ПИТАЊА ПОСЕТИО ОПШТИНУ ШИД

Зоран Ђорђевић министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања данас је посетио општину Шид. Након радног састанка са представницима локалне самоуправе, у сали Скупштине општине Шид састао се са члановима Удружења ратних војних инвалида општине Шид, и том приликом овом удружењу поклонио рачунар.

29. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ШИД

Скупштина општине Шид, је на 29. седници одржаној у четвртак , 14. фебруара 2019. године, разматрала и донела Одлуку о мрежи предшколских установа на територији општине Шид са Елаборатом, Одлуку о мрежи јавних основних школа на територији општине Шид са Елаборатом, и Одлуку о одређивању подручја основних школа у Општини Шид.

88. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Чланови Општинског већа су на седници одржаној у среду, 13. фебруара разматрали и утврдили Предлог Одлуке о мрежи предшколских установа на територији општине Шид са Елаборатом, Предлог Одлуке о мрежи јавних основних школа на територији општине Шид са Елаборатом, и Предлог Одлуке о одређивању подручја основних школа у општини Шид.

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему