Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Љуба Инфо Новости

 

На основу члана 12. става 1. Правилника о раду Комисије бр. 023-4/I-19-3 од 19. фебруара 2019. године, Комисије за избор корисника за доделу материјалне помоћи при куповини сеоских кућа породицама избеглица које живе на територији општине Шид, а којима је неопходна помоћ за куповину сеоских кућа са окућницом и грађевински или други материјал и/или опрема потребна за поправку, адаптацију или опремање предметне сеоске куће са окућницом, у циљу стварања и побољшања њихових услова становања, именована од стране председника општине Шид Решењем број: 023-4/I-19 од 06. фебруара 2019. године (у даљем тексту: Комисија) расписује

 Ј А В Н И   П О З И В

породицама избеглица и члановима њиховог породичног домаћинства за доделу средства за куповину сеоске куће са окућницом и додатну помоћ за грађевински и други материјал, за адаптацију или поправку предметне сеоске куће са окућницом у циљу побољшања услова становања.

На основу, члана 8. и члана 12. Правилника о раду Комисије за избор корисника за доделу средстава помоћи намењене породицама избеглица које су биле корисници програма куповине куће са окућницом из средстава буџета Републике Србије и АП Војводине без средстава намењених за поправку или адаптацију предметне куће са окућницом, кроз доделу помоћи у виду грађевинског материјала и друге опреме за поправку или адаптацију предметне куће са окућницом,број: 023-3/I-19-3 од 19. фебруара 2019. године (у даљем тексту: Правилник), Комисија за избор корисника за доделу помоћи у грађевинском материјалу породицама избеглих лица која су били корисници Програма куповине кућа са окућницом из средстава буџета Републике Србије и АП Војводине, без средстава намењених за поправку или адаптацију истих, а којима је неопходна помоћ за побољшање услова становања доделом пакета грађевинског материјала за њихову поправку или адаптацију, именована од стране председника општине Шид, Решењем број: 023-3/I-19 од 06. фебруара 2019. године (у даљем тексту: Комисија), расписује

ЈАВНИ ПОЗИВ

породицама избеглица која су била корисници програма куповине куће са окућницом из средстава буџета Републике Србије и АП Војводине без средстава намењених за поправку или адаптацију предметне куће са окућницом, која имају пребивалиште/боравиште на територији Општине Шид, укључујући чланове њиховог породичног домаћинства, којима је неопходна помоћ за побољшање услова становања кроз набавку грађевинског материјала и друге опреме за поправку или адаптацију предметне куће са окућницом.

ВУК РАДОЈЕВИЋ ПОСЕТИО МЕСНУ ЗАЈЕДНИЦУ ЉУБА

Покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство Вук Радојевић посетио је месну заједницу Љуба. У разговору са мештанима Љубе дошло се до закључка да је највећи проблем овог села нерешено питање водоснадбевања.

24. СРЕМСКА ВИНИЈАДА

Традиционална 24. по реду Сремска винијада одржана је протекле недеље, од 11. до 15. фебруара 2019. године, у Беркасову. Манифестација је такмичарског карактера, а посвећена је произвођачима, љубитељима и дегустаторима вина.

29. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ШИД

Скупштина општине Шид, је на 29. седници одржаној у четвртак , 14. фебруара 2019. године, разматрала и донела Одлуку о мрежи предшколских установа на територији општине Шид са Елаборатом, Одлуку о мрежи јавних основних школа на територији општине Шид са Елаборатом, и Одлуку о одређивању подручја основних школа у Општини Шид.

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Месне заједнице Љуба Инфо Новости