Општина Шид

22. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ШИД

Одборници Скупштине општине Шид су на седници одржаној у петак, 20. јула, донели решења о разрешењу Драгана Гутића и Живана Илића, досадашњих чланова Општинског већа. Након спроведеног поступка избора, тајним гласањем, за нове чланове Општинског већа изабрани су Милош Милошевић и Теа Милић.

ПРЕЗЕНТАЦИЈА СИСТЕМА НАВОДЊАВАЊА

Регионална развојна агенција Срем, са стручним тимом из области водопривреде, организовала је у сали Скупштине општине Шид презентацију система наводњавања из језера Мохарач.

Традиционална манифестација „Шидско културно лето“, која се одржава 14. годину за редом, ове године почеће у суботу, 28. јула, концертом групе „Ничим изазван“. И ове године Шиђани и њихови гости имаће прилику да уживају у бројним концертима народне и забавне музике, перформансима те различитим манифестацијама за све укусе и генерације.

ШИДСКО КУЛТУРНО ЛЕТО

Богат програм Шидског културног лета трајаће свакодневно до недеље, 19. августа, када ће на бини Културно образовног центра наступити група „Гарави сокак“.

ДЕЧЈЕ КУЛТУРНО ЛЕТО

У Шиду ће и ове године бити одржана, сада већ традиционална, летња манифестација посвећена најмлађима, „Дечје културно лето“. Већ четврту годину за редом на Тргу културе организује се богат забавно едукативни програм.

ПОСЕТА ПОКРАЈИНСКОГ СЕКРЕТАРА ЗА СПОРТ И ОМЛАДИНУ ОПШТИНИ ШИД

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез посетио је Општину Шид. Током радне посете, чији је циљ био упознавање са стањем спортске инфраструктуре, сагледавање функционисања спорта и спортских клубова у Општини Шид, покрајински секретар састао се са представницима локалне самоуправе, те одржао састанак са представницима спортских удружења на подручју Општине Шид.

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему