Општина Шид

Новости

АКЦИЈА ДОБРОВОЉНОГ ДАВАЊА КРВИ

Синдикална организација компаније "Victoriaoil" у Шиду организовала је, уз подршку послодавца, акцију добровољног давања крви. Прикупљање драгоцене течности у овој компанији организује се већ четврту годину за редом, а акцију је и ове године подржала и локална самоуправа у Шиду активним учешћем.

ПРИПРЕМНИ ТУРНИР ЗА СВЕТСКО КВИЗИНГ ПРВЕНСТВО У ШИДУ

У Шиду ће 10. марта бити одржан припремни турнир за Светско квизинг првенство. Шид је другу годину заредом домаћин припремног турнира за љубитеље квизова, који се организује под покровитељством Општине Шид, уз подршку Туристичке организације.

ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ШИД НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ

Туристичка организација Шид наступа на 40. Међународном сајму туризма у Београду, који је почео данас и траје до 25. фебруара. Четврту годину заредом Шиђани се представљају заједно са осталим сремским туристичким организацијама, под окриљем Туристичке организације Војводине, на штанду „Диван је кићени Срем“.

На основу члана 137. став1. Закона о спорту („Сл. Гласник РС“ бр.10/16) и члана 21. Правилника о одобравању и финасирању Програма којима се задовољавају потребе и интереси грађана општине Шид у области спорта („Сл. Лист општине Шид“ бр: 2/17) Општинско веће општине Шид објављује

ЈАВНО ОБАВЕШТЕЊЕ
О ДОСТАВИ ПРЕДЛОГА ГОДИШЊИХ ПРОГРАМА ОРГАНИЗАЦИЈАMA ИЗ ОБЛАСТИ СПОРТА

49. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Чланови Општинског већа у Шиду су на 49. седници утврдили Предлог Одлуке о ангажовању екстерног ревизора, Предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о локалним административним таксама, као и Предлог Одлуке о разрешењу и именовању Савета за здравље Општине Шид и Савета за запошљавање.

logo_random_image.png

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему