Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Насловна Одељења Одељење за урбанизам Инфо Новости

УРУЧЕНА ПОКРАЈИНСКА ПРИЗНАЊА НАЈДАРОВИТИЈИМ ЂАЦИМА „ТАЛЕНТИ 2018.“

У холу Покрајинске владе у Новом Саду ученицима основних, средњих и музичких школа додељена су признања "Таленти 2018". Међу добитницима овог престижног признања су и Александар Славујевић, ученик другог разреда Основне музичке школе „Филип Вишњић“у Шиду, одсек хармоника, и његова наставница Јелена Мартиновић.

ЈАВНА ДЕБАТА О БУЏЕТУ ОПШТИНЕ ШИД ЗА 2019. ГОДИНУ

У сали Скупштине општине Шид одржана је јавна дебата о буџетуОпштине Шид за 2019. годину коју је отворио председник Општине Шид Предраг Вуковић. Јавној дебати претходила је двадесетодневна јавна расправа која је трајала од 23. новембра до 12. децембра.

ЗАВРШЕНА ВОДОВОДНА МРЕЖА У БИКИЋ ДОЛУ И ПРИВИНОЈ ГЛАВИ

Покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство Вук Радојевић, председник Општине Шид Предраг Вуковић и заменик председника Зоран Семеновић присуствовали су пуштању у рад водовода у Бикић Долу и Привиној Глави.

СВЕЧАНО ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОПШТИНЕ ШИД

Општина Шид свечано је обележила Дан Општине, 6. децембар, сећање на дан када је 1944. године шидска општина ослобођена у Другом светском рату. Поводом Дана Општине Шид одржана je свечана седница Скупштине општине Шид и академија у сали Културно образовног центра.

На основу члана 173. став 1. Закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе („Службени гласника РС“, број 21/16), Општинско веће општине Шид , на седници одржаној 03.12.2018. године донело је

Р Е Ш Е Њ Е
O ИЗМЕНИ РЕШЕЊА О ОБРАЗОВАЊУ ЖАЛБЕНЕ КОМИСИЈЕ

I

MЕЊА СЕ Решење о образовању Жалбене комисије („Сл.лист општине Шид“ број:
10/15, и 10/18) у глави VII, тако да уместо :“Бојана Мравик дипломирани правник из Шида“ треба да стоји: „Наташа Нонковић,дипломирани правник из Шида“.

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Насловна Одељења Одељење за урбанизам Инфо Новости