Општина Шид

Ви сте овде: Насловна Контакт Адресар школе Инфо Новости

На основу Одлуке о давању у закуп пословног простора у јавној својини општине Шид (“Сл.лист општине Шид” бр. 7/2018) Комисија за располагање непокретностима у својини општине Шид, дана 19.09.2019. године, расписује:

ОГЛАС

о давању пословног простора у закуп

  1. Расписује се Оглас о давању у закуп пословног простора путем јавног надметања и то:

- пословни простор –локал у Спортској хали Шид са површином од 90 м2, са почетном ценом 300,00 динара по м2, на кат. парцели бр. 2877 К.О. Шид, ЛН број 2877, ул. Матије Гупца бр. бб, на период од 5 годинa.

ПРОЈЕКТА „ИНКЛУЗИВНО ПРЕДШКОЛСКО ВАСПИТАЊЕ И ОБРАЗОВАЊЕ“

Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије је уз подршку Светске банке покренуло пројекат „Инклузивно предшколско васпитање и образовање“. Циљ пројекта је унапређење доступности, квалитета и једнакости предшколског васпитања и образовања за свако дете од његовог рођења до 6,5 година, као и унапређење координације и сарадње између релевантних актера у пружању холистичких и висококвалитетних услуга предшколског васпитања и образовања са акцентом на децу из друштвено осетљивих група.

УРEЂЕЊЕ И ЧИШЋЕЊЕ КАНАЛА ЗА АТМОСФЕРСКУ ОДВОДЊУ У МЕСНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ БИКИЋ ДО

Месна заједница Бикић До започела је радове на прокопавању и чишћењу канала за атмосферску одводњу у укупној дужини од 1. 100 метара и то у Чапајевој улици, краку Чапајеве код млина и Планинској улици.

КОПАЊЕ КАНАЛА ЗА АТМОСФЕРСКУ ОДВОДЊУ У ГИБАРЦУ

Заменик председника општине Шид Зоран Семеновић и председник Месне заједнице Гибарац Миломир Угљешић обишли су радове на копању канала за атмосферску одводњу у Месној заједници Гибарац.

НАСТАКАВ РАДОВА НА ИЗГРАДЊИ КАПЕЛЕ У БЕРКАСОВУ

Месна заједница Беркасово наставила је радове на изградњи капеле на месном гробљу започете у новембру прошле године. У току су радови на изливању плоче, ради се кров, електричне инсталације и малтерисање унутрашњег простора.

 

 

Општинска управа Шид
 Карађорђева бр. 2
 тел: 022/712-122
 фаx: 022/715-708

Приступ систему

Ви сте овде: Насловна Контакт Адресар школе Инфо Новости