Izaberite stranicu
ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ АМБУЛАНТЕ У ИЛИНЦИМА

ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ АМБУЛАНТЕ У ИЛИНЦИМА

Председник општине Шид Зоран Семеновић са сарадницима, директор Дома Здравља Шид др Крсто Куреш и председница МЗ Илинци Тијана Ђурђевић обишли су данас локацију на којој ће се налазити нова сеоска амбуланта у Илинцима, а чија изградња је започела данас.
Прве пацијенте нова амбуланта у Илинцима примиће почетком децембра 2021. године када се очекује крај радова. Радови се реализују захваљујући Влади Републике Србије – Канцеларији за управљање јавним улагањима и Општини Шид.


ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавамо грађане да ће се од уторка 6. јула па до четвртка 8. јула 2021. године изводити радови на санацији оштећења пружног прелаза у Шиду, који се налази на делу општинског пута Шид – Вашица.
Због радова привремено ће бити обустављен саобраћај у деловима улица Јанка Веселиновића и Вељка Пауновића у Шиду, као и на самом пружном прелазу у периоду од 08:00 до 16:00 часова.
За време извођења радова возачи моторних возила ће моћи користити алтернативни путни правац Шид ( улица Јанка Веселиновића ) – Адашевци – Вашица – Шид ( улица Вељка Пауновића ).