Izaberite stranicu
ЕЛЕКТРИФИКАЦИЈА ВИКЕНД НАСЕЉА ЛИПОВАЧА

ЕЛЕКТРИФИКАЦИЈА ВИКЕНД НАСЕЉА ЛИПОВАЧА

У току су радови на електрификацији викенд насеља Липовача у склопу Националног парка Фрушка гора.
Процесом изградње неопходне инфраструктуре за достављање електричне енергије до викендица грађана биће решен дугогодишњи проблем недостатка електричне енергије.
Радове на електрификацији Липоваче данас су обишли председник општине Шид Зоран Семеновић и директор Електродистрибуције Сремска Митровица Владимир Санадер.
„Желим да се захвалим Електродистрибуцији Србије и директору Бојану Атлагићу који је имао разумевања према вишедеценијском проблему недостатка електричне енергије у викенд насељу Липовача. Очекивани завршетак радова на електрификацији је крај месеца октобра и прукључак ће бити доступан свим легализованим објектима“, рекао је председник општине Шид Зоран Семеновић.
Радове на електрификацији викенд насеља Липовача финансира и спроводи Електродистрибуција Србије.


ПРЕЗЕНТАЦИЈА КРЕДИТНИХ ЛИНИЈА РАЗВОЈНОГ ФОНДА ВОЈВОДИНЕ

ПРЕЗЕНТАЦИЈА КРЕДИТНИХ ЛИНИЈА РАЗВОЈНОГ ФОНДА ВОЈВОДИНЕ

Развојни фонд Војводине у сарадњи са Општином Шид организоваће у среду 29.09.2021. у сали СО Шид са почетком у 10 часова презентацију кредитних линија Развојног фонда Војводине.
Циљ презентације је представљање кредитних линија фонда намењених регистрованим пољопривредним газдинствима, правним лицима као и удружењима грађана, као што су кредити за инвестиције, обртна средства, туризам, куповину пољопривредног земљишта и механизације, ИПАРД програм, кредити за куповину система за наводњавање…
Овим путем позивамо све заинтересоване грађане да присуствују презентацији и сазнају више о свим могућностима и погодностима које нуди Развојни фонд Војводине.