Izaberite stranicu
ПОСЕТА ДРЖАВНЕ СЕКРЕТАРКЕ ОПШТИНИ ШИД

ПОСЕТА ДРЖАВНЕ СЕКРЕТАРКЕ ОПШТИНИ ШИД

Председник општине Шид Зоран Семеновић, са сарадницима, састао се данас са државном секретарком Министарства за бригу о породици и демографију Милком Миловановић Минић.
Током састанка разговарали су о демографским проблемима са којим се суочава Република Србија и општина Шид и изнели предлоге о унапређењу мера подизања стопе наталитета.
Саговорници су се дотакли и похвалили нове мере политике рађања, које ће на предлог председника Републике Србије Александра Вучића спроводити Министарство за бригу о породици и демографију, а које ће обухватити значајно увећање давања од стране државе свим женама које се одлуче да роде децу.


JAВНИ ПOЗИВ, OБРAЗAЦ ПРИJAВE НA JAВНИ ПOЗИВ, ИЗJAВA O ИMOВИНИ, ИЗJAВA ЗA ПРИБAВЉАЊЕ ПOДATAКA ПO СЛУЖБEНOJ ДУЖНOСTИ

ПОТПИСИВАЊЕ УГОВОРА ЕНЕРГЕТСКЕ САНАЦИЈЕ

ПОТПИСИВАЊЕ УГОВОРА ЕНЕРГЕТСКЕ САНАЦИЈЕ

Данас је у сали СО Шид одржано потписивање тројних уговора између Општине Шид, извођача радова и корисника у оквиру Програма енергетске санације породичних кућа и станова који спроводи Општина Шид на основу Јавног позива Министарства рударства и енергетике.
Уговори су потписани са 28 корисника и четири извођача радова, а вредност пројекта је четири милиона динара.
Уговоре су корисницима доделили председник општине Шид Зоран Семеновић и чланови комисије за енергетску санацију на челу са замеником председника општине Шид Ђорђем Томићем.