Izaberite stranicu

На иницијативу председника општине Шид, Зорана Семеновића, наставља се пројекат реконструкције путног правца Шид - Кузмин.

На државном путу IIA реда, број 120, данас су отпочели радови на реконструкцији коловоза, који ће се у наредним месецима изводити у укупно три фазе, у дужини већој од 11 километара. Прва фаза реконструкције саобраћајнице подразумева извођење радове од почетка насељеног места Гибарац до изласка из насељеног места Бачинци.

"Данас отпочињу радови на једној од најзначајних, а најугроженијих саобраћајница у нашој општини. Захваљујем се нашој држави која је била свесна овог проблема и која је ове године пронашла начин да се тај проблем и реши. Захваљујем се и ЈП "Путеви Србије" које је определило средства за извођење радова који нам предстоје. (...) Имајући у виду важност овог путног правца, који упркос свом значају није рађен више од 30 година, молим све учеснике у саобраћају за стрпљење и за коришћење алтернативних праваца", истакао је председник општине Шид, Зоран Семеновић.

Моле се сви возачи да током трајања радова поштују привремено постављену саобраћајну сигнализацију и вожњу прилагоде условима на путy.