Izaberite stranicu

Захвљујући сарадњи општине Шид и ЈП "Путеви Србије", те захвљујући радницима AД "Сремпут" Рума, радови на асфалтирању хабајућег слоја асфалта на деоници државног пута IIA реда бр. 120, од уласка у насеље Гибарац до уласка у насеље Бачинци, завршени су у рекордном року.❗️Од среде, 08.новембра 2023.године отпочеће и радови на асфалтирању првог носећег слоја и хабајућег слоја асфалта кроз насеље Бачинци, чиме ће прва деоница, од укупно три планиране, бити завршена.

Како радови захтевају потпуну обуставу саобраћаја, возачи путничких возила у среду, 08.новембра могу, као алтернативни путни правац, користити улице Фрушкогорска, Железничка, Вука Караџића и Бранка Радичевића у Бачинцима, а возачи теретних возила путни правац Шид - Адашевци - Кузмин.

У четвртак, 09.новембра и петак, 10.новембра, возачи путничких и теретних возила моћи ће да користе алтернативни путни правац Шид - Адашевци - Кузмин.

Радови ће се изводити у периоду од 08 до 17 часова.

Поред наведених радова, изводе се и радови на уклањању асфалта на деоници пута од насеља Гибарац према насељу Шид, због чега се саобраћај одвија отежано, уз наизменично пропуштање возила.

О изменама редова вожње приградског саобраћаја на линији Шид - Кукујевци - Ердевик, грађани ће бити благовремено обавештени. Молимо возаче да током трајања извођења радова поштују привремено постављену сигнализацију и вожњу прилагоде условима пута.