Izaberite stranicu
У сали СО Шид данас је организован инфо дан за привредне субјекте који учествују у реализацији Пројекта енергетска санација стамбених зграда, породичних кућа и станова.
На инфо дану су учествовали представници фирми Гвожђар ИНЕКС, СЗР ALGOR, ПР „Роло“, производно предузеће AGREX, СЗТР „Termolux“, „Ролопласт 1964“ из Лаћарка (заступништво Шид) и „Термоконвој Плус“ из Земуна (овлаштени дистрибутер за Шид), које су прошле на конкурсу које је Општина Шид расписала и једну од поменутих фирми грађани, који прођу на конкурсу енергетске ефикасности, ће бирати за извођача одабраних радова енергетске ефикасности. Током инфо дана председник комисије Ђорђе Томић и чланови комисије упознали су привредне субјекте како и на који начин треба да приступе реализацији пројекта.
Јавни позив за грађане заинтересоване за Пројекат енергетске санације је у току и траје до 13. септембра 2021. Пројекат енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова спроводи Општина Шид уз подршку Министарства рударства и енергетике.