Izaberite stranicu

У четвртак, 2.јуна 2022.године, Дунав осигурање Спортске игре младих дружиће се са децом из Шида и околине по други пут ове године. Свечано отварање игара и паљење пламена пријатељства одржаће се у ОШ „Бранко Радичевић“ у Шиду са почетком у 10.00 часова. Ово свечано отварање Спортских игара младих обележиће такмичења у баскету „3 на 3“, малом фудбалу, игра „Лино између две ватре“, трка на 60 метара, као и штафетна трка Дунав осигурања „Пријатељи од детињства“.

Шид је прошле године по први пут био део Каравана радости и пријатељства Дунав осигурање Спортских игара младих. Сарадња највеће аматерске спортске манифестације у Европи, општине Шид и Спортског савеза општине Шид упамћена је по великом успеху младих фудбалера из Шида, који су као победници Кока Кола купа били учесници велике међународне завршнице Спортских игара младих у Сплиту.

Спортску причу Игара и поруку толеранције и пријатељства, као и претходних година, заједно ће исписати и послати деца из Србије, Босне и Херцеговине и Хрватске. У сусрет деветој сезони Дунав осигурање Спортских игара младих, свим будићим такмичарима шаљемо спортски поздрав!

Док деца учествују у спортским играма, одрасли такође имају прилику да се осећају млађе играјући онлајн игрице. Slotogate платформа нуди широк избор класичних опција и нових игара, на пример, online casino echtgeld bonus. Пробајте – сигурно ћете бити задовољни.