Izaberite stranicu

Овонедељна главна спортска вест - репрезентација Србије до 18 година вратила је кошарку баш тамо где припада, у земљу кошарке, у Србију!

На месту некадашњег старог кошаркашког игралишта у Ердевику, данас је свечано отворен потпуно нови терен са мултифункционалном подлогом и новим кошевима

Председник општине Шид, Зоран Семеновић, заменик председника, Ђорђе Томић и генерални секретар Спортског савеза општине Шид, Бранко Новаковић предали су терен на употребу свим омладинцима, спортистима, ученицима и свим "баскеташима", који ће на добро познато окупљалиштe кошаркаша, на терен код ОШ "Сава Шумановић" у Ердевику, долазити из целе општине.

Захваљујући сарадњи Општине Шид и Покрајинског секретаријата за спорт и омладину у оквиру програма изградње, одржавања и опремања спортских објеката 

у АПВ, заједничким средствима Општине и Секретаријата постављен је нови терен на којем ће стасавати нове кошаркашке генерације и будући шампиони.

Своје кошаркашко умеће први су на новом терену показали млади таленти КК "Партизан" из Шида.

Како је терен изгледао некада, како је текла његова реконструкција, и каквим сјајем је засијао данас, погледајте на фотографијама које следе.