Izaberite stranicu
Општина Шид је расписала јавни позив за све заинтересоване привредне субјекте за учешће у реализацији пројекта повећања енергетске ефикасности у домаћинствима на територији општине Шид.
„Локална самоуправа се одлучила за четири мере набавку и уградњу материјала за термичку изолацију, замена столарије, уградња котлова на природни гас или биомасу и набавка и инсталација соларних колектора. Максимални износ бесповратних средстава које додељују Општина Шид и министарство рударства и енергетике је 50 одсто од укупне вредности инвестиције са ПДВ-ом“, рекао је на конференцији за новинаре заменик председника општине Шид Ђорђе Томић.
Сва привредна лица која желе да се пријаве на конкурс енергетске ефикасности морају да имају седиште/издвојену пословну јединицу или овлаштеног дистрибутера на територији општине Шид, а све додатне информације могу добити на бројеве телефона 062-755-254 или 022-719-142 или путем електронске поште energetskausteda@sid.rs
Јавни позив је отворен до 31.07.2021. а после конкурса за привредна лица биће расписан јавни позив за све заинтересоване грађане.