Izaberite stranicu
Општина Шид била је данас домаћин једне од највећих спортских манифестација у региону „Спортских игара младих“. Преко 300 ученика основних и средњих школа подељених у неколико екипа такмичило се у спортовима, као што су између две ватре, улична кошарка, мали фудбал, одбојка и кошарка. Такмичења су организована на теренима ОШ „Бранко Радичевић“ Шид и Установе за физичку културу и спортску рекреацију „Партизан“. Част да отвори игре припала је председнику општине Шид Зорану Семеновићу.
„Веома ми је драго што су Спортске игре младих организоване у општини Шид. Захваљујем се Спортском савезу општине Шид г. Бранку Новаковићу као и организаторима који организују игре младих на територији целе Републике Србије. Настојаћемо да у сарадњи са спортским радницима наше општине организујемо у будућности што више оваквих манифестација на којима наша деца могу да се друже, такмиче и покажу свој таленат“, рекао је Зоран Семеновић.
Спортске игре младих организују се већ 25 година на територији Републике Србије, а ове године су по први пут организовaне у општини Шид захваљујући залагању Спортског савеза, спортских радника и председника општине Шид и његових сарадника.