Izaberite stranicu

„И ове године смо, преко Управе за капитална улагања, расписали јавни позив на који се одазвала већина локалних самоуправа, са којима ћемо заједнички реализовати значајне инвестиције на територији Војводине“, изјавио је председник Покрајинске владе Игор Мировић приликом уручења уговора представницима 36 локалних самоуправа за финансирање и суфинансирање пројеката. Мировић је joш нагласио да је циљ, као и ранијих година, покренути значајне инвестиције које ће допринети локалном економском развоју, али и бољем и квалитетнијем животу свих становника Војводине, за шта је ове године Покрајинска влада определила готово 6 милијарди динара.

Заменик председника општине Шид, Ђорђе Томић потписао је данас уговор о финансирању наставка и завршетка радова на делу Гребенског пута до манастирског комплекса Ђипша. Радови, у дужини од 5 километара, отпочели су у августу 2022.године, док се наставак радова односи на дужину од преосталих 1,5 километара пута.

Заменик председника општине Шид захвалио је овом приликом Покрајинској влади и Управи за капитална улагања, институцијама које као и ранијих година подржавају реализацију најзначајнијих капиталних пројеката у Војводини и нашој општини.