Izaberite stranicu
На територији општине Шид су у току радови на постављању вертикалне и обележавању хоризонталне саобраћајне сигнализације и на уградњи опреме у зонама школа на државним путевима у насељеним местима.
У току су радови на постављању брзинских дисплеја и обележавања ознака на путу у зони ОШ „Сава Шумановић“ у Ердевику и уградња саобраћајних знакова у зони ОШ „Сремски фронт“ у Соту.
„Уређење зона школа ће у значајној мери допринети повећању степена безбедности учесника у саобраћају, а пре свега деце“, рекао је заменик председника општине Шид Ђорђе Томић.
Радови, који се изводе у складу са Пројектом саобраћаја и саобраћајне сигнализације на државним путевима I и II реда кроз насеља на територији општине Шид, обухватиће уређење 11 зона школа и то у насељеним местима: Гибарац, Бачинци, Кукујевци, Сот, Бикић До, Беркасово, Адашевци, Јамена, Љуба, Ердевик и Бингула; финансирају се средствима које је обезбедила Општина Шид, кроз наплату казних у саобраћају и средствима Покрајинског секретаријата за енергетику, грађевинарство и саобраћај.