Izaberite stranicu
„Ово је важан дан за Војводину јер почиње нови инвестициони циклус у којем ћемо заједничким напорима, баш као и претходних година, реализовати нове, конкретне пројекте значајне за Војводину и свих 45 локалних самоуправа“, изјавио је председник покрајинске Владе, Игор Мировић на јучерашњој свечаности уприличеној у згради Владе АПВ. Он је још додао да је из покрајинског буџета, а преко Управе за капитална улагања Војводине за ове намене издвојено 3,6 милијарди динара.
Овом приликом, председник општине Шид, Зоран Семеновић потписао је Уговор о преносу средстава по јавном конкурсу за финансирање и суфинансирање пројекта у области саобраћајне инфраструктуре, намењених наставку радова на рехабилитацији улица у насељеном месту Кукујевци. Такође, са Управом за капитална улагања потписан је и Уговор о преносу средстава по јавном конкурсу за финансирање и суфинансирање пројеката у области локалног и регионалног економског развоја.
Председник општине Шид овим путем је захвалио покрајинској Влади и Управи за капитална улагања, институцијама које из године у годину препознају потребе наше општинине и њених грађана, доприносе њеном развоју и подржавају реализацију најзначајнијих капиталних пројеката.